Välkommen till våran blogg - Vårat första inlägg.

Okej, ni undrar kanske vad ni har hamnat på för sida nu. Jag menar.. "VI MOT BUSH". Men det vi egentligen vill är att skriva vad vi tycker och vad vi tror på. Anledningen till att vi valde det här namnet är att vi har väldigt mycket åsikter om Bush (någonting som vi kommer ta upp senare.)

Vi vill visa att vi verkligen vill förändra saker. Så kan två tonåringar verkligen förändra något? Ja, vi tror det. Det vi vill göra är att skapa diskussioner om viktiga samhällsproblem, ideal och miljön - vi vill höra era åsikter! Då kan kanske både ni läsare och vi som skriver ta lärdom av varandra och ge varandra inspiration.

Vi är inte mer än människor vi heller, och vi vet att vi också begår misstag, om man nu ens kan kalla det för misstag. Vi har funderat mycket på hur vi ska kunna tackla den största frågan just nu - miljön. Samtidigt har vi mycket åsikter om andra samhällsproblem, som vi gärna vill diskutera med andra. Därför valde vi att starta den här bloggen, för vi vill visa att vi tar vårat ansvar, och vi försöker i alla fall att göra det bättre, och vi hoppas att vi genom den här bloggen kan inspirera er att också försöka göra det bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0